Сь0годні точно буде свято! На к0нцерт Кoбзона попав VIP гiсть. Пpилетіло прямісінько в ціль. Відео.

У результаті удару по танкеру, де розміщувався командний пункт окупантів,

міг загинути командувач повітряно-десантних військ рф генерал-полковник Михайло Теплинський.

Також “двохсотим”, імовірно, став “Z-воєнкор” Єгор Гузенко з позивним “Тринадцятий”.

Інформацію про загибель Теплинського OBOZ.UA попередньо підтверджують джерела в українській розвідці.

За даними російських 3МІ, він був на танкері окупантів, який зазнав удару Сили 0борони України.

“Тринадцятий”, як пишуть низка пропагандистів, нібито був ліквідований завдяки наводці кадировців, з якими в нього був відкритий конфлікт.

ЗСУ могли ліквідувати російського "воєнкора" і командувача ВДВ РФ: що відомо

“Не буду багатослівним, “Тринадцятого” здали кадировці. Вони навели на місце, де він був. За фатальною випадковістю в той момент там також перебував командувач повітряно-десантними військами”, – заявив один із “Z-воєнкорів”.

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко, коментуючи удар по танкеру з командним пунктом РФ, назвав влучання “шедевральним” і зазначив, що “найцікавіше” буде пізніше, а саме – “публікація прізвищ, які успішно в цьому КП зашкварилися”.

“Перші, що спливають поки що на рівні чуток, не можуть не порадувати цього холодного вечора. Чекаємо на підтвердження, а в цілому, просто прекрасно”, – написав він у своєму Telegram-каналі.

Як відомо, Теплинський був уродженцем українського Моспіно, що на Донеччині. У 2022 році він був призначений командувачем повітрянодесантних військ РФ. 30 жовтня 2023 року отримав пост командувача угруповання військ “Днепр”.

На зображенні може бути: 1 особа

Своєю чергою Гузенко прославився закликами до жорстоких розправ над українськими військовополоненими. Ще у 2015 році він вступив до лав окупантів “ДНР”, взявши позивний “Тринадцятий”.

Також воював у Сирії, в РФ фігурував у кримінальних зведеннях із бійками і навіть стріляниною. Останнім часом “Тринадцятий” мав конфлікт із кадировцями, він висміював їх за “бої” в TikTok і якось навіть публічно принизив голову Чечні Кадирова.

Гузенко також заявляв, що кадировці з підрозділу “Ахмат” регулярно йому погрожують.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*