Путін хоче стерти з лиця Землі саме це місто України

Астролог Влад Росс повідомив, яке місто України зараз на гачку у російських окупантів. Його вони не дадуть спокою аж до вересня, маючи намір стерти з лиця Землі.

За словами експерта із зірок, Одеса — мета номер один у російського диктатора. На місто насувається катастрофа і сильні удари триватимуть аж до вересня.

«Ще раз хочу сказати, що найнебезпечніша ситуація буде в Одесі, може бути багато жертв. Путін захоче її знищити, стерти з лиця Землі, як він це зробив із Маріуполем, Харковом та Бахмутом», — каже астролог.Влад Росс зазначив, що ще однією метою Путіна може бути місто Чернівці, куди будуть направлені ракети. За його словами, одне з бажань диктатора знищити історичні центри, які є свідченням української історії та ідентичності.

Не варто розслаблюватись і мешканцям іншої частини України. Астролог настійно не рекомендує ігнорувати тривогу у низці інших міст: Львові, Києві, Сумах та Сумській області, Дніпрі, Миколаєві та всіх містах біля Дунаю, наприклад, Болграді, Ізмаїлі, Чорноморську, смт Южному, Очакові та інших.«Нам просто необхідні протикорабельні комплекси NASAMS та Patriot. Ми їх отримаємо протягом місяця, і тоді нам не будуть страшні російські ракети», — втішає експерт.

Оставьте первый комментарий

Отправить ответ

Ваш e-mail не будет опубликован.


*